Despre mine

Bună ziua! Numele meu este Liviu-George Saizescu. Mă bucur că vrei să afli mai multe despre mine și activitatea mea și îți mulțumesc pentru interesul acordat.

Eu sunt consilier spiritual, formator si life coach. Studiile mele includ :

Theta Healing, Reiki, Ho’oponopono, Coaching, EFT .

În ultimii ani, am lucrat cu clienți în cadrul ședințelor individuale și am organizat workshopuri destinate vindecării și atingerii stării de echilibru fizic, emoțional, mental, psihologic și spiritual. În viziunea mea asupra vindecării și transformării personale urmăresc atingerea echilibrului celor 5 nivele și funcționarea armonioasă a acestora. În urma acestui proces, am observat că se pot îmbunătăți: stima si imaginea de sine, încrederea în sine, relațiile cu ceilalți, viziunea asupra vieții, situația materială, cât și viziunea spirituală. Acest proces este unic pentru fiecare în parte.

În cadrul acestui blog, vei găsi articole care au ca scop să îți ofere instrumente de lucru pentru a continua procesul tău de transformare. Majoritatea articolelor au la bază întrebări sau situații cu care m-am confruntat în consiliere. Acestea pot reprezenta resurse importante pentru tine, așa că te invit să le citești.

Dacă ai  întrebări legate de articole  sau dorești mai multe informații, te invit să îmi scrii pe adresa de e-mail : liviu.saizescu@gmail.com sau pe contul de facebook: Liviu-George Saizescu.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre serviciile pe care le ofer, te invit să vizitezi pagina Servicii.

 

Îți mulțumesc pentru timpul acordat! Îți doresc o zi bună!


 

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s