ADN-Adevărul Divin din Noi

adn-adevarul-divin-din-noi

“Păcatele se înregistrează în codul genetic al fiecăruia.”– Arsenie Boca.

În această perioadă am auzit din ce în ce mai des despre necesitatea activării genelor neutilizate din ADN-ul uman și înlocuirea genelor care ne creează probleme de sănătate sau cele pe care nu le mai considerăm benefice pentru evoluția noastră în momentul de față. Și in acest punct survine următoarea întrebare: Cât de mult ne afectează pe noi structura codului nostru genetic?
Este un fapt cunoscut în lumea geneticii că doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru producerea de proteine. O serie de întrebări ar fi: Ce se intâmplă cu cealaltă parte de 90%?  Este posibil ca ADN-ul să mai aibă utilitate și în alte procese ?

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care oamenii de știință și le-au pus în ultimii 50 de ani.    Acum, voi trece în revistă câteva dintre cele mai importate studii și experimente care ne arată ceea ce învățătorii spirituali ne-au învățat de foarte multă vreme, și anume că suntem ceea ce gândim și că lumea ne-o construim prin prisma acestor gânduri.

Studiul “Inteligența de tip rețea” redactat de Grayzna Fosar și Franz Bludorf a scos la lumină faptul că ADN-ul poate fi influențat și reprogramat prin cuvinte și anumite frecvențe. Iată un paragraf din această lucrare : “ADN-ul uman este responsabil pentru construirea corpului nostru, dar servește și ca depozit de informații și cale de comunicare. Adică un fel de internet. Lingviștii ruși au descoperit că întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 % declarată inutilă de occidentali, respectă aceleași reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formează fraze si propoziții), semantice (studiul ințelesurilor într-un anumit limbaj) si cele gramaticale de bază. Astfel, au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obișnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut “la întâmplare”, ci sunt rezultatul ADN-ului.”

La începutul anilor 1990, Piotr Gariaev, biofizician si biolog rus, împreună cu colegii săi au realizat un experiment privind comportamentul vibrațional al ADN-ului; adică efectele pe care le au anumite frecvențe asupra acestuia. Concluzia a fost una mai mult decât interesantă : cromozomii vii funcționează pe principiul computerelor holografice adică, folosind radiație laser generată endogen în interiorul ADN-ului. Corelând cele două surse citate până acum putem trage concluzia că oamenii de știință ruși au reușit să modeleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care aceștia au reușit să influențeze ADN-ul și informația genetică. Ținând cont de faptul că structura ADN-ului este aceeași ca principiu de organizare cu cea a limbajului uman , pot fi folosite cuvinte și propoziții în mod direct pentru a influența ADN-ul.

Un alt experiment , numit și “ADN-ul fantomă” a fost condus de dr.Vladimir Poponin ,biofizian și biolog rus; acesta a arătat prin intermediul acestui experiment de laborator cum ADN-ul uman are capacitatea de a influența particulele de lumină,fotonii. Inițial, a fost creat vid într-un tub. În vid există particule de lumină. În prima fază a experimentului, cercetătorii au măsurat distribuția  acestor particule. Rezultatul a fost unul așteptat; distribuția fiind una aleatoare. În faza a doua a experimentului a fost plasat un ADN uman în interiorul acestui tub vidat. Când a fost măsurată distribuția fotonilor s-a observat că aceasta s-a schimbat , particulele de lumină grupându-se după tiparul materialului genetic. În a treia fază a experimentului s-a observat că , după ce a fost scos ADN-ul uman din tubul vidat, fotonii au continuat să se comporte ca și cum ADN-ul ar fi fost încă acolo. Dr. Vladimir Poponin emite ipoteza existenței unui câmp cuantic care ne unește pe noi,  toți oamenii cu tot ceea ce ne înconjoară.

Această ipoteză nu ar trebui să ne surprindă foarte mult. Panteismul, concepția filosofică monistă, consideră că tot ceea ce există în acest Univers este interconectat, iar divinitatea se află în întreaga materie și în întreg Universul. Panteiști de seamă: Platon, Lao Tzu , Spinoza, Ralph Waldo Emerson ne-au oferit din cunoașterea lor despre lume din această perspectivă a interconectivității dintre noi și natură.

În această perioadă, putem observa că știința și religiile lumii au ajuns la un soi de convergență privind demonstrarea multor așa-zise “dogme” din punct de vedere al știintei. Una dintre ele este cea legată de modul în care calitatea vieții noastre este în strânsă corelație cu gândurile, emoțiile și trăirile pe care le manifestăm față de noi si față de cei din jurul nostru. După cum spunea Buddha:”Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gândit.Mintea este totul. Devenim ceea ce gândim.”

Bineînțeles că mai există experimente interesante realizate asupra ADN-ului uman care au avut rezultate notabile și vă las vouă plăcerea să le căutați și să puneți cap la cap toate aceste informații. Consider că în momentul de față aceste experimente reprezintă o bază de plecare pentru cei care își doresc să înțeleagă mai multe despre natura ADN-ului si funcțiile acestuia. Într-un articol viitor voi reveni asupra acestui subiect cu tipuri de informații stocate la nivelul ADN-ului care sunt preluate pe linie genetică și moduri în care putem să modificăm conținutul acestora și să le înlocuim cu structuri informaționale care să ne fie benefice.

Bibliografie:

  • Grazyna Fosar si Franz Bludorf -Inteligența de tip rețea
  • Bruce Lipton- Biologia credinței
  • Documentar-  Legea rezonanței
  • Dr. Vladimir Poponin-Efectul fantomă  al ADN-ului
  • Margaret Ruby-  ADN-ul vindecării

(Acest articol a fost publicat de mine și pe http://www.terapiespirituala.ro)

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s