Energie-Vibrație-Frecvență

Dacă vrei să afli secretele universului, gândeşte-te în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie. Nikola Tesla

Îmi place foarte tare acest principiu exprimat atât de simplu de Nikola Tesla. Într-o singură propoziție acesta prezintă esența funcționării vieții noastre.

Undeva în interiorul meu am știut că principiile de funcționare ale acestui univers sunt simple.

Omul este un univers în sine și este guvernat bineînțeles de aceleași principii. În acest articol doresc să subliniez relația între energie, vibrație și frecvență.

Albert Einstein a demonstrat că totul este o formă de manifestare a energiei.

Toate lucrurile se află în vibraţie şi fiecare vibrează la propria frecvenţă. Masaru Emoto

Omul este un univers care manifestă constant energie prin acțiunile, gândurile și emoțiile sale. Acestea conturează o frecvență la care vibrează acesta. Dacă vrem să mergem la un nivel și mai profund: frecvența la care vibrează un om poate modela și gradul de conștiință al acestuia.

Cu siguranță cunoști oameni care vibrează sau sunt receptivi la subiecte spirituale. Aceștia își canalizează energia cu preponderență către creșterea și dezvoltarea lor în plan spiritual. Acest lucru se reflectă prin acțiunile pe care le întreprind. Citesc cărți, se roagă, meditează, caută și studiază. Unii dintre ei, pur și simplu, ajung la un nivel de conștiință în care doar SUNT.

Relația energie-vibrație-frecvență stă la baza vieții noastre și alinierea celor trei într-un mod cât mai armonios poate duce la creșterea calității acesteia. De asemenea, lipsa alinierii celor trei poate duce la ratarea unor obiective specifice. Un exemplu în acest sens este următorul:

Un domn mi-a spus că nimic nu pare să funcționeze pentru el. A încercat și cu Reiki și cu alte tehnici energetice, dar nimic nu pare să meargă pentru el. Și atunci l-am întrebat ce simte legat de lucrul pe care și-l dorea atât de tare. Conectându-se cu emoțiile sale a conștientizat că simte blazare și o ușoară stare de indiferență legată de obiectivul său. Practic, el investea energie pentru obținerea scopului său, dar starea sa vibrațională, emoțiile sale erau mai degrabă un obstacol în calea manifestării rezultatului dorit de acesta.

În cazul său, deblocarea emoțiilor negative a fost cheia alinierii amintite mai sus: energie-vibrație-frecvență.

Indiferent de motivația și obiectivele tale, un proces de introspecție poate să scoată la lumină diverse provocări care apar în viața ta. Acesta este util pentru a vedea cu adevărat unde te găsești, spre ce direcție te îndrepți și care sunt provocările ce apar în calea ta.

Succes! 🙂

Ca fapt divers, marii maeștri spirituali reușesc să alinieze instantaneu planurile lor interioare și de la nivelul lor de conștiință să manifeste cu ușurință o stare de pace și liniște interioară.

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s